Menu

Help jij Globe Aroma?

Het Brusselse open kunstenhuis Globe Aroma is een artistieke werk- en ontmoetingsplek waar we nieuwkomers ruimte, tijd en ondersteuning bieden om aan de hand van culturele en artistieke uitwisseling de wereld op zachte wijze te verbeteren.
Een laagdrempelig en warm onthaal in ons huis in het hart van Brussel is essentieel voor de werking. We ontvangen mensen met diverse noden en vragen, die telkens op een andere wijze ontvangen en beantwoord moeten worden. De uitdaging voor de kunststudent(en) is om de missie van onze organisatie visueel te vertalen en daarbij de deelnemers die ons huis regelmatig bezoeken en/of gebruiken en de artistieke ploeg van Globe Aroma te betrekken.

De uitdagingen

De verschillende nieuwkomers, vluchtelingen, asielzoekers, maar ook organisaties, beleidsmakers, curieuzeneuzen en toevallige passanten die naar Globe Aroma stappen met een concrete vraag of een (vaag) idee of een goesting om mee te stappen in een nieuw project, goed wegwijs te maken over de missie en het huis. Hoe geef je visueel vorm daaraan? Denk bijvoorbeeld hoe bezoekers wegwijs gemaakt worden in ziekenhuizen door de gekleurde lijnen op de grond. Hoe kan je de medewerkers van de organisatie helpen, bijvoorbeeld via een brochure of een aantrekkelijke onthaal’desk’ om de bezoekers een compact idee te geven van hun mogelijkheden in dit huis? Hoe informeer je over de verschillende projecten van Globe Aroma? De organisatie is niet erg zichtbaar van op de straat. Hoe speel je hier op in? Op de binnenkoer hangen jongeren rond, hoe kan je hen hierbij betrekken?

Doelgroep

Nieuwkomers, vluchtelingen, Mensen zonder vaste verblijfplaats

de organisatie

Globe Aroma Moutstraat 26 1000 Brussel www.globearoma.be

Contactpersoon

Els Rochette els.rochette@globearoma.be 0479 90 95 45

Interesse?

Neem dan contact op met Els Rochette van Globe Aroma.