Menu

Evenementen

Uitreiking Arts in Society Award 2017-2018

Op 23 oktober zetten we in KASK Gent de projecten van 2017-2018 in de kijker. We nemen de ervaringen van de kunstenaars in deze projecten als leidraad voor een panelgesprek ‘kunst in en uit zorg’ met externe deskundigen uit diverse sectoren. Blik samen met ons terug op een geslaagde editie van Arts in Society Award en laat je inspireren door het panelgesprek!

Schrijf je gratis in

Andere Evenementen

+
11 oktober 2018 -

'O.T. een onvoltooide tijd' in expo PASSAGE I

Ontdek tijdens de expo PASSAGE I de installatie O.T. een onvoltooide tijd. Deze installatie werd gerealiseerd door de jonge kunstenaar Bram Van Breda in samenwerking met De Loodsen in Antwerpen. Zij zetten samen het KoeNST project op met steun van Arts in Society Award. 

blancooo, Bleekhofstraat 4, 2018 Antwerpen
+
20 oktober 2018

Boekvoorstelling 'Kijk' van Anyuta Wiazemsky, laureaat AISA 2017-2018

Anyuta Wiazemsky bundelde haar ervaringen en resultaten van het project ‘KIJK’ in een boek. 'KIJK' wordt ondersteund door het Museum Dr. Guislain, het PC Dr. Guislain, Stad Gent en Arts in Society Award.

Lezingszaal in het Museum Dr. Guislain  Jozef Guislainstraat 43, 9000 Gent 
+
18 december 2018

Conflict Matters in Arts & Culture

Vanuit het idee ‘Conflict Matters’ omarmen en organiseren we in dit seminarie de discussie, het debat en het meningsverschil over dekolonisering en democratisering van de kunsten.

Conflict Matters in Arts & Culture is een initiatief van Fameus en kunstZ in samenwerking met Demos, Evens Foundation, Kif Kif en Universiteit Antwerpen.
Voor cultuurprofessionals, studenten, kunstenaars, lokaal cultuurbeleid, museummedewerkers en andere geïnteresseerden...
Inschrijven: online via https://www.fameus.be/conflict-matters 

Seminarieruimte UA, Klooster van de Grauwzusters, Lange Sint-Annastraat 7, 2000 Antwerpen